Online Gamecard Diensten B.V. heeft gekozen voor een betrouwbare en betaalbare betaalprovider, namelijk Pay.nl. 

Via Pay.nl bieden wij de volgende betaalmethodes aan:

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode die enkel gebruikt kan worden door mensen met een Nederlandse bankrekening. Je dient hiervoor wel gebruik te maken van internetbankieren. Dit kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Wanneer je betaalt met iDEAL staat het geld direct op onze rekening en zal je gekochte code direct per mail naar je worden verstuurd.

Overboeking

Een overboeking is een internationale betaalmethode en kan dus door iedereen worden gebruikt. Wanneer je kiest voor een betaling per overboeking ontvang je een mail van Multisafepay met hierin onze bankgegevens. Een betaling via overboeking neemt 1-5 werkdagen in beslag. De code wordt pas naar je verzonden wanneer het geld op onze rekening is bijgeschreven.

Bancontact/Mistercash

Bancontact/Mistercash is een betaalmethode die enkel gebruikt kan worden door mensen met een Belgische bankrekening. De volgende banken hebben deze betaalmethode samen ontwikkeld: Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Je dient hiervoor uiteraard wel gebruik te maken van internetbankieren. Wanneer je betaald met Bancontact/Mistercash ontvangen wij het bedrag gelijk en wordt de code per mail naar je verstuurd.

Giropay

Giropay is een betaalmethode die enkel gebruikt kan worden door mensen met een Duitse bankrekening. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Je dient hiervoor gebruik te maken van online-bankieren. Wanneer je betaalt met Giropay staat het geld direct op onze rekening en ontvang je meteen de code per e-mail.

SOFORTBanking

De betaalmethode SOFORTBanking wordt reeds geaccepteerd in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

PayPal

PayPal is een online-betaalsysteem. PayPal is dé veiligste manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Je kunt met je bankrekening of creditcard kopen en betalen in enkele klikken. PayPal-bestellingen worden uitsluitend geaccepteerd indien deze zijn betaald vanaf een geverifieerde Nederlandse of Belgische PayPal-account. Veelvuldig opeenvolgende PayPal-bestellingen worden niet geaccepteerd en teruggeboekt. Beantwoord de e-mail op uw PayPal e-mailadres met de reactie ‘Ik ga akkoord met mijn bestelling’ om dit e-mailadres te bevestigen.  Na ontvangst van de bevestiging wordt uw betaling handmatig door ons gecontroleerd en uitgeleverd. Bestellingen die in het weekend zijn gedaan worden op maandag uitgeleverd.

Visa, MasterCard & Maestro

Visa, MasterCard en Maestro zijn de meest gebruikte creditcards en veilige betaalmethoden. Beantwoord de e-mail op uw PayPal e-mailadres met de reactie ‘Ik ga akkoord met mijn bestelling’ om dit e-mailadres te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging wordt uw betaling handmatig door ons gecontroleerd en uitgeleverd. Bestellingen die in het weekend zijn gedaan worden op maandag uitgeleverd.